colontitle

У день 229-річчя улюбленої Одеси Всесвітній клуб одеситів радий повідомити про відкриття філії ВКО в місті Нью-Йорк, США!

Декларація філії Всесвітнього клубу одеситів у Нью-Йорку:

Об'єднуючи серця, з'єднуючи континенти: наша місія у збереженні спадщини Одеси.

Від самого серця Одеси, де народжуються таланти, і, через океани, до галасливих вулиць Нью-Йорка ми проклали міст, що з'єднує культури, покоління і прагнення. Місія Нью-Йоркської філії Всесвітнього клубу одеситів проста, але глибока: зберегти багату спадщину Одеси, прославити місце народження талантів і об'єднати яскраву діаспору, що охоплює весь світ.

Одеса народжує таланти, це місце, де мови можуть відрізнятися, але любов до культури універсальна. Від чарівних берегів Одеси до жвавих районів Нью-Йорка ми зобов'язуємося виткати полотно з артистизму, ділової хватки та далекоглядних ідей. Ми, Нью-Йоркська філія ВКО, є живим свідченням нев'янучого духу Одеси, плекаючи таланти та зміцнюючи зв'язки, що виходять за межі. Разом ми створимо міцну спадщину, яка пов'язує наші серця і душі, повторюючи слова нашої місії: "Одеса народжує таланти".

Приєднуйтесь до нас у цій незвичній подорожі, оскільки ми налагоджуємо зв'язки, які долають покоління, культуру і відстані, і все це в ім'я збереження унікальної і позачасової спадщини Одеси. Разом ми є хранителями духу Одеси і разом залишимо незабутній слід в історії, а також сприятимемо подальшому зростанню та успіху Одеси.

  • Директор філії - Артур Золотаревський
  • Заступник директора філії - Леся Верба
  • Юрист і скарбник філії Стів Юнівер
  • Відповідальний секретар - Едуард Амчиславський

Пропонуємо до перегляду привітання керівників філії ВКО в Нью-Йорку:

Офіційна ФБ-сторінка філії ВКО в Нью-Йорку - Odesa Worldwide Club