colontitle

Коли сміється жінка від щастя

Виставка графіки Олени Кисловської "На контрастах почуттів" відбулася в галереї Всесвітнього клубу одеситів

Олена - журналіст і педагог, лауреат безлічі літературних премій, уродженка міста Дружківка Донецької області. Війна не дозволяє відвідати рідні місця, але говорити про смуток за Дружківкою Олена не любить. Це місто, крім усього іншого, відоме своєю порцеляною. А малювати Олена не вчилася, відвідувала в дитинстві гурток випалювання по дереву і навіть отримувала не раз за свої роботи як приз... футбольний м'яч.

- Одного разу я знайшла старий мамин пісенник, стала малювати на полях кольоровими олівцями, - згадує Олена. - Напевно, Бог вклав у мене щось таке, що навчило зупинятися в потрібному місці. Адже занадто жирна лінія здатна часом перекреслити весь малюнок. Якщо зробиш малюнок більш насиченим, темним, він набуває певного характеру, зробиш наскрізним і витонченим - зовсім іншого, і так виникають вірші: "Коли сміється жінка від щастя, вона відкрита для любові і світла...". А сюжети для своїх оповідань я беру з життя.

Автор - Галина Мар'їна (http://vo.od.ua/rubrics/kultura/48592.php)
На фото Сніжани Павлової роботи з виставки.

Познайомитися з літературною та поетичною творчістю Олени Кисловської ви зможете 20 січня у Всесвітньому клубі одеситів на Благодійному концерті до Дня пам'яті захисників Донецького аеропорту. Початок концерту - о 15.00.

Фото - Александр Синельников