colontitle

Вітаємо з ювілеєм члена Всесвітнього клубу одеситів, Президента одеського земляцтва Лос-Анджелеса Бориса Юделевича!

Одесити, як відомо, тонким шаром вкрили всю поверхню земної кулі, і, вочевидь, годі й шукати такого місця на ній, де б не опинилося одесита. І, звісно ж, не одного, а в складі сім'ї та в колі неабиякої кількості друзів.
Є місця на планеті, де нашим землякам пощастило більше, і таким місцем є Лос-Анджелес. І ніхто не ставить запитання: "Чому?". Значній частині людства зрозуміло: одеситам, які опинилися в Лос-Анджелесі, як кажуть уже не тільки в Одесі, дуже пощастило: земляцтвом, у якому вони благоденствують, багато років керує один із найпопулярніших їхніх земляків Борис Юделевич. І як керує!

Саме завдяки цій невгамовній людині одеситів Лос-Анджелеса не покидає відчуття, що вони перебувають у рідній Одесі. Можна дуже довго перераховувати якості Президента цього земляцтва, ми ж зупинимося на головних. Саме він вдихнув друге життя в цей колектив одеситів, реанімувавши Раду земляцтва, організувавши теплі зустрічі одеситів і, безумовно, зробивши все для того, щоб після тривалої перерви знову почала виходити газета "Одесский Маяк", яка полюбилася в емігрантських колах.

Сьогодні Борису Яковичу Юделевичу виповнюється 90. Президентська рада Всесвітнього клубу одеситів вітає ювіляра з цією визначною датою і висловлює тверду впевненість у тому, що він ще довгі роки буде активно сприяти єднанню одеситів, які з різних причин виїхали з Одеси!

Президентська рада ВКО
Завжди неподалік,
Ваш ВКО