colontitle

Джаз — музика Перемоги!

З програми Олени Шевченко "Джаз для дітей і дорослих" 8 квітня у Всесвітньому клубі одеситів почнеться відзначення Міжнародного дня джазу в Одесі!

Всі концерти та творчі зустрічі International Jazz Day в Одесі проходитимуть з 8 по 30 квітня

Прес-конференція відбудеться 25 квітня о 15:00 у приміщенні Галереї Арт-Одеса. Міського саду, вул. Дерибасівська.

Проект відбувається за підтримки Департаменту культури, міжнародного співробітництва та європейської інтеграції Одеської міської ради, Управління культури та туризму, Одеського офісу літератури ЮНЕСКО.

Програма Фестивалю
«Джаз — музика Перемоги!»
до святкування Міжнародного дня джазу 2023 року

  • 8 квітня, 12:00 «Джаз для дітей та дорослих» — програма учнів Школи Мистецтв №1, перегляд відеозаписів Джаз-клуб ВКО, вул. Маразліївська, 7.
  • 15 квітня, 16:00. Засідання Джаз-клубу ВКО за участю членів клубних вечорів.У програмі: виступи членів ВКО, прем'єрні програми солістів та ансамблів.
  • 21 квітня, 16:00. Концерт Сергія Терентьєва, рояль,соло Джаз-клуб ВКО,Маразліївська,7
  • 22 квітня, 16:00. Пресвітеріанська Євангелічна церква, вул. Пастера, 62.
  • 28 квітня, 16:00. Галерея АртОдеса, Міський сад
  • 27 квітня, 13:00. Джаз-гала-концерт в Одеській Національній Музичній Академії ім. А. В. Нежданової. Пролунають: джазова меса; концерт для фортепіано з оркестром Д.Гершвіна; сюїта «Барокко та джаз» для флейти та джазового тріо; фрагменти з опери «Поргі та Бесс» (вокал,фортепіано). Дуети: скрипка, фортепіано. Соло: фортепіано - регтайм, акордеон — бугі-вугі, степ-імпровізація. Вул. Новосільського, 63
  • 29 квітня, 14:00. Концерт Духового оркестру НГУ, диригент Олександр Федорчук.У програмі: твори військових та джазових оркестрів XX,XXI ст.Open-air на концерт майданчику «Мушля»ЦПКО ім.Т.Шевченка
  • 29 квітня, 16:00. «Улюблені мелодії Джорджа Гершвіна» (до 125-річчя від дня народження). Виконавці: Іван Єргієв (баян), Олена Єргієва (скрипка), Олена Удрас (орган), Тетяна Кравченко (фортепіано), Лілія Давиденко (вокал). Пресвітеріанська Євангелічна церква, вул. Пастера, 62.
  • 30 квітня, 12:00. «Діти грають джаз». Лауреати міжнародних та національних конкурсів, солісти та ансамблі, інструменталісти та вокалісти ОШМ №№ 1, 2, 3, 4, 15, Велика зала ОШМ№1, пр.Маяковського,7
  • 30 квітня, 14:00. Концерт Джаз-оркестру BNC Band, керівник — Любомир Сукенник. У програмі: джазові стандарти XX та XXI століття. Ротонда Міського саду, вул. Дерибасівська.
  • 30 квітня, 16:00. Святковий джем-сейшн у Джаз-клубі ВКО, учасники джазових програм — інструменталісти та вокалісти.Вул. Маразліївська, 7.
  • 30 квітня, 14:00. Читання творів сучасних поетів із США та Одеси. У програмі читання віршів та джазові імпровізації.Золота зала Літературного музею, Ланжеронівська,2. Ведуча: Олена Шевченко, директор Джаз-клубу ВКО, автор ідеї та проекту святкування Міжнародного дня джазу в Одесі 2023 р.
  • 25 квітня о 15:00 Прес-конференція відбудеться у приміщенні Галереї Арт-Одеса Міського саду, вул. Дерибасівська.

Проект відбувається за підтримки Департаменту культури,
міжнародного співробітництва та європейської інтеграції Одеської міської ради,
Управління культури та туризму, за інформаційної підтримки Одеського офісу літератури ЮНЕСКО