colontitle

Благодійний концерт МШ N 15 "Ми граємо для вас!" блискуче пройшов у Всесвітньому клубі одеситів!

"Ми дотримуємося наших традицій - на початку весни проводити концерт викладачів мистецької школи № 15 імені Тетяни Боєвої. Кожен рік до колег доєднуються наші молоді спеціалісти, складаються нові виконавські партнерства. І однозначно оновлюються програми. Цьогоріч так буде також у привітному залі Всесвiтнiй клуб одеситiв ", - розповіла керівниця мистецької школи № 15 Ольга Рожко

Програма під назвою «Ми граємо для вас» поєднала ліричні твори та запальні іспанські ритми, популярні естрадні композиції та українські пісні. Рояль, гітара, скрипка, гобой, альт, флейта та вокал у різноманітних ансамблях подарували гостям Клубу гарний настрій та неперевершені емоції.

Великим сюрпризом для керівництва ВКО стала "Подяка" від колективу КЗ Початкової спеціалізованої освіти "Мистецька школа № 15" імені Т.Бойової м. Одеси. Адміністрація школи звертається до Одеської міської ради з проханням відзначити Всесвітній клуб одеситів і його керівника за творчу спвпрацю, активну культурно-просвітницьку діяльність та вагомий внесок у справу естетичного виховання.

Щиро дякуємо талановитим педагогам та Директору Мистецької школи № 15 ім. Т.Боєвої!

Фото - Александр Синельников