colontitle

Майстер клас для дітей «Основи вокального мистецтва" для дітей з тимчасово переміщених сімей у ВКО

З великим задоволенням доєднались 25 лютого до програми, яку проводить з з тимчасово переміщених сімей Всесвiтнiй клуб одеситiв "Мистецтво жити у Одесі".

Викладачі сольного співу Одеської школи мистецтв № 4 ім. Т.Боєвої Єлизавета Ведмедовська, Людмила Третяк та Еліна Макаренко підготували цікаві інтерактивні вправи та працювали з самими молодшими. Концертмейстером виступила Ліана Ікаєва.

Нажаль, пару тривог майже перед самим початком не дали можливості прийти усім, хто бажав - позначилось пережите раніше... А от ті, хто був - дітки віком від 6 до 9 рочків - познайомилися із самими початковими, першими кроками вокального мистецтва. Це було весело, вільно та невимушено. Наприкінці невеличкого майстер-класу дітки заспівали дуже активно всім відому "Червону калину". Вони знають всі слова напам'ять. Але листочки із текстом взяли потримати - бо бачили, що так роблять співаки у дорослому хорі. А вже як вони "працювали" інструментами шумового оркестру! Навіть улюблениця однієї із дівчаток - собачка Зефірка - все поривалися приєднатися до того дійства. За свої труди дітки отримали солоку нагороду - смачні цукерки. Ми запросили малечу на нову зустріч через два тижні - плануємо знов завітати в гості до клубу з концертом наших учнів-вокалістів. Заспіваємо усі разом, мабуть не тільки про калину. Щиро дякуємо пані Оксані Шалашної за запрошення та співпрацю.

Все буде Україна! Бо ми працюємо разом на майбутнє!

Ольга Рожко, Директорка Одеської школи мистецтв № 4 ім. Т.Бойової

Відео-запис прямого ефіру зустрічі - на YouTube-каналі ВКО: https://youtu.be/Tfd8eDF_DjQ