colontitle

Благодійний концерт Ансамблю "Ренесанс" Одеської Філармоніі у Всесвітньому клубі одеситів
зачарував глядачів чудовими голосами та вишуканим репертуаром!

У програмі концерту прозвучали сучасні українські пісні та популярні пісні з кінофільмів.

Лауреат міжнародних фестивалів АНСАМБЛЬ СОЛІСТІВ «РЕНЕСАНС» - один з провідних колективів Одеської обласної філармонії, лауреат міжнародних конкурсів і фестивалів. Ансамбль солістів «Ренесанс» був створений в 1990 році сестрами Діаною Овсянніковою та Галиною Захаровою - першим і незмінним художнім керівником і диригентом протягом 29 років.

У репертуарі «Ренесансу» понад 400 різнопланових творів українських, російських і зарубіжних композиторів. Значну частину репертуару становила духовна, класична музика і фольклор. У кожному концерті поряд з ансамблевою музикою лунали сольні твори у виконанні солістів ансамблю. За ці роки ансамбль солістів «Ренесанс» багато і плідно гастролював у багатьох країнах Європи: Німеччина, Франція, Люксембург, Словаччина, Румунія і ряд міст України та одеської області і всюди з незмінним успіхом .

З 2019 г. «Ренесанс» очолює - Аглая Поліхроніді і колектив починає своє креативне оновлення як в творчо-музичному плані, так і в сценічному, запрошують в свої сольні програми різних солістів-інструменталістів.
У 2019 року в Києві, на Всеукраїнському фестивалі сучасної української пісні "Пісенний Вернісаж-2019" стають володарями Гран-прі фестивалю.
З величезним успіхом в травні 2021 року пройшов ювілейний концерт ансамблю «Не повірите! Нам 30!», в якому солісти здивували і порадували публіку новою програмою.

Велика подяка чудовим артистам Ансамблю "Ренесанс"!

Відео-запис концерту - на YouTube-каналі ВКО: https://youtu.be/3MPGL2Lw9Bk

Фото - Александр Синельников