colontitle

Президентська рада Всесвітнього клубу одеситів висловлює жаль із приводу ситуації, що склалася з Премією ім. І.Бабеля цього року.

У Всесвітньому клубі одеситів відбулося засідання Президентської ради ВКО, на котрому ії члени ухвалили відставку віце-президента ВКО Хаїта В.І. – координатора та автора ідеї проведення в Одесі Міжнародної літературної премії ім. І. Бабеля.

ВКО виходить зі складу засновників Премії Бабеля, а її координатор Хаїт В.І. заявляє про призупинення проведення цієї Літературної премії.

Найближчим часом Всесвітній клуб одеситів продовжить серію благодійних заходів. За час військової агресії Клуб провів понад 60 благодійних зустрічей і концертів, збори від яких дозволили придбати 70 бронежилетів для бійців тероборони Одеси.

У планах ВКО - організація благодійних занять для дітей-переселенців та одеських дітей із залученням педагогів, екскурсоводів, художників, музикантів, артистів і режисерів Одеси.

Нами вже пiдготовлена Благодійна літературно-музична програма для підлітків «Ступінь розуміння», яка відбудеться найближчої суботи для дітей-переселенців та одеських підлітків (https://fb.me/e/76u2yUOQg).

Наступного тижня 27 серпня викладач Музичної школи N 1 м.Одеси iм. Э.Гiлельса Новiкова Свiтлана Дмiтрiвна проведе у Всесвітньому клубі одеситів Концертну програму "Творчi дiти - дiтям-переселенцям"

У Музичній програмі прозвучать твори українських та європейських композиторiв в виконанні – однолітків глядачів.

В найближчий четвер у ВКО відбудеться English speaking club (https://fb.me/e/1TvoPHACP), а в наступний четвер – Український Мовний клуб (https://fb.me/e/1OqaCKHWn).

Стежте за нашими анонсами!