colontitle

Приречені танцювати

21 травня 2021 року в Українському драматичному театрі ім. В.Василька відбулась прем’єра вистави “Приречені танцювати. Марафон тривалістю в життя.”

Феєрична атмосфера найбільшого у світі танцювального марафону з яскравим світлом, запальною музикою, карколомною хореографією, відповідними епосі костюмами й красивими людьми!

Бо коли в житті немає світла й ти на шаленій швидкості мчиш у прірву, то найбільший у світі танцювальний марафон створений подарувати тобі свято в гнітючій атмосфері, з шаленим грошовим призом здається справжнім порятунком! Адже втеча від сірої буденності в шалені веселощі – то звична пігулка, до якої вдається людство.

І дарма, що виглядати потрібно яскраво й красиво, випромінюючи щастя й успіх, дарма, що треба танцювати – запально й безперервно, відпочиваючи не більше 10 хвилин. Усі учасники прийшли перемогти й урятувати своє життя.

Такі різні учасники: юний і сильний ковбой, сивий і бувалий у бувальцях моряк, вагітна наївна жінка та безпорадний розчарований фермер, цинічна дівчина з гірким минулим і немолода безперспективна актриса – усі вони, як загнані коні, «на останньому диханні» зроблять усе для своєї перемоги. А от чи всім стане сили дістатися фінішу? І чи існує життя після марафону? Адже загнаних коней пристрілюють – чи не так?!.

Автор вистави – Олексій Дорічевський

За мотивами роману Гораса Маккоя «Загнаних коней пристрілюють, чи не так?»

Режисер-постановник – заслужений діяч мистецтв Павло Івлюшкін

Художниця-постановниця – Юлія Заулична
Музичне оформлення та аранжування - Вадим Бессараб

Найближча вистава чекає на вас 10 червня, тож будьте готові до надзвичайних вражень!