colontitle

«Вона його любила!»

Кожен любить, як вміє! «Вона його любила!»
Прем’ера Українського, яка стала заявкою на «Подію року»

Кожен любить, як вміє! Вона його любила! Вона - Таня. Він - Сергій. Вона - його учениця. Дика, пристрасна, справжня. Ні, це - не "Лоліта", і не шукайте тут аналогій. "Вона його любила" - гостріше, жорсткіше і........смішніше!

Де все відбувається? Тут. В Одесі, в Україні, на Землі - поруч з вами... Тут є Славік - мажор у якого не вистачає адреналіну в житті. Є мама Сергія, яка тільки і мріє оженити сина! Є французький бульдог - Джон Сноу! А батько Тані не може жити без алкоголю і чекає на Костю, якого от от випустять із в'язниці... Ні, ні, це не "чєрнуха", як може здатися. Це "висока історія" непростих стосунків. Головне - не бути ханжою. Герої діють швидко, говорять прямо, мріють пристрасно. А! Є ще Костя. Костя любить Таню. А вона? А вона його любила! Але своєю любов'ю. Кожен любить, як вміє... Це історія про шалені почуття, про безглузде парі, яке призводить до майже античної трагедії, історія про нас, про вас... А ще буде смішно, дуже... Кажуть, всі пісні про любов. Ця пісня - точно.

Цілком можливо, що хтось з молодих глядачів цієї вистави раптово здивується: мовляв, це ж саме про мою добру знайому йдеться, про колишню однокласницю!
Цілком можливо, що інша та старша за віком людина з тих, хто завітає на прем`єру, схопиться за голову: мовляв, це ж точнісінько про нашого сусіда, біс його дери…

Один з найпопулярніших вітчизняних режисерів, зовсім ще молодий, але вже заслужений артист України Стас Жирков – не приховує: він активно зацікавлений в тому, щоб жоден глядач на його виставі не залишався байдужим. Причому, незалежно від того, чи поділяє ця людина позицію режисера, чи ні. Нехай буде спір, навіть суперечка - тоді й народиться істина. І кожен для себе з`ясує, який є сенс у поведінці "суто сучасної" дівчини та її вчителя і… коханця водночас…

Неперевершені актори Одеського українського театру та київський режисер Стас Жирков будуть говорять з вами сучасною мовою. Головне - встигнути придбати квитки, адже грають у форматі "Глядач на сцені". 

Життя на дві дії.
За мотивами п'єси Андрія Іванова
Переклад - Даяна Зима та Стас Жирков
Режисура, переклад та адаптація тексту, сценічний простір, костюми, звукове та світлове рішення - заслужений артист України Стас Жирков (Київ).

У виставі задіяні: 

  • Таня - Марина Клімова;
  • Сергій - Вадим Головко;
  • Славік - Костянтин Кириленко;
  • Костя - Володимир Романко;
  • Мама - заслужена артистка України Ірина Охотниченко;
  • Тато - заслужений артист України Ігор Геращенко;
  • Робота з художньо-постановочною частиною - Олександр Обухов;
  • Робота зі світлом - Володимир Дубовенко;
  • Робота зі звуком - Костянтин Скрипунов;
  • Робота з костюмами - Марина Шарипова;
  • Робота з реквізитом - Людмила Руссол;
  • Робота з декораціями - Олександр Шадрин.

За матеріалами Українського театру.
Фото – Український театр, Ірина Рогава.

«Вона його любила!» «Вона його любила!» «Вона його любила!» 

«Вона його любила!» «Вона його любила!»

Трейлер вистави: